onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Kurča v alobale s lečom

Postup

Kurča rozdelíme na 4 časti a nasolíme. Zemiaky očistíme, pokrájame na mesiačiky, rozdelíme na 4 porcie a každú dáme zvlášť na alobal. Osolíme, posypeme rascou, na každú porciu dáme 1 Pl leča, polejeme 1 lyžicou oleja, navrch položíme porciu osoleného kurčaťa, alobal uzavrieme. Zabalené porcie poukladáme na pekáč a pečieme 50-60 minút pri 200 stupňoch. Podobne môžeme pripraviť aj bravčové mäso.Suroviny

  • 1 kurča
  • 4 Pl leča
  • 800 g zemiakov
  • rasca
  • soľ
  • 4 Pl oleja
  • alobal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *