onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Postup

Brokolicu mierne povaríme v osolenej vode a rozdelíme na ružičky. Mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme, ochutíme paprikou a osmažíme na oleji. Žĺtky oddelíme od bielok. Osmažené mäso a brokolicu zmiešame so žĺtkami a trochou strúhanky. Z bielok ušľaháme sneh a pomaly ho vmiešame do zmesi. Zmes vložíme do pekáča alebo do formy vymazanej a vysypanej strúhankou a zapečieme. Podávame so zemiakovým pyré, zeleninovým alebo iným šalátom.

Suroviny

  • 1 ks brokolica
  • 300 až 500 g morčacích pŕs
  • olej
  • soľ
  • 3 vajcia
  • 2 hrste strúhanky
  • mleté čierne korenie
  • mletá sladká paprika

Leave a Reply

Your email address will not be published.