onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Vlašský šalát

Postup

V šupke uvarené zemiaky necháme vychladnúť, očistíme a pokrájame mriežkovým krájačom. Mrkvičku a zeler nadrobno pokrájame a spolu s hráškom krátko povaríme v troche vody so soľou a cukrom. Zemiaky osolíme, pridáme uvarenú zeleninu aj s nálevom, nadrobno pokrájanú cibuľku a uhorky, olej, čierne korenie a dobre premiešame.

Suroviny

  • 2-3 dl majonézy
  • 0,5 dl oleja,
  • 1 kg zemiakov
  • 2 mrkvy
  • zeler
  • 4 Pl hrášku
  • 2 kyslé uhorky
  • 1 dl nálevu z uhoriek
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • soľ
  • čierne korenie
  • cukor
  • 150-200 g mäkkej salámy

Leave a Reply

Your email address will not be published.