onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Tagliatelle s tvarohom a poľníčkom (Rezance s tvarohom na slano.)

Cestoviny uvaríme podľa návodu al dente. Na drobno nakrájame cibuľu, na plátky cesnak, orestujeme na oleji, pridáme nakrájanú suchú salámu, poprípade šunku, na kocky nakrájané paradajky a poľníček. Všetko krátko orestujeme a premiešame s cestovinami. Osolíme, okoreníme, posypeme tvarohom, premiešame a podávame.  

Suroviny (na 2 porcie):

  • 200 g tagliatelle (hrubé rezance)
  • 1/2 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 50 g suchej salámy (šunky)
  • 2 ks paradajka
  • 50 g listov poľníčka (kozlíček poľný – obsahuje vitamín C, B, provitamín A, E, kyselinu listovu, horčík, železo)
  • 50 g tvarohu
  • soľ
  • drvené farebné korenie
  • bazalka
  • olej

Leave a Reply

Your email address will not be published.