onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Pstruhy v alobale

Vyčistené pstruhy umyjeme, osolíme a naplníme pórom pokrájaným na tenké kolieska, údenou slaninou nakrájanou na malé kocky, na drobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou, olúpanými pokrájanými paradajkami, cibuľou nakrájanou na drobno a maslom. Všetko osolíme a okoreníme. Každú rybu osobitne zabalíme do dvoch vrstiev alobalu tak, aby šťava nevytiekla. Vložíme do vyhriatej rúry, oheň zmiernime a upečieme do mäkka. Podávame so zemiakmi.

Suroviny

  • 4 ks pstruha
  • soľ
  • 4 ks póru
  • 40 g údenej slaniny
  • zelená petržlenová vňať
  • 4 x paradajky
  • 1 ks cibuľa
  • 1 lyžica masla
  • mleté čierne korenie
  • alobal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *