onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Pstruh na modro

Uvaríme mrkvu a cibuľu spolu s bobkovým listom. Keď začne vrieť pridáme pol lyžice citrónovej šťavy a varíme 20 minút. Vymyjeme vnútrajšok pstruha, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme bylinkovou soľou. Vriacu vodu so zeleninou odstavíme z ohňa, rybu do nej opatrne vložíme a necháme postáť 10 minút. Na tanieri ozdobíme citrónom a podávame s dusenou zeleninou, alebo zeleninovým šalátom.

Suroviny

  • 1 mrkvu
  • 1 cibuľu
  • 1 bobkový list
  • 1 lyžicu citrónovej šťavy
  • 1 očisteného pstruha
  • 1 lyžicu bylinkovej soli
  • 2 plátky citróna

Leave a Reply

Your email address will not be published.