onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Plnená roláda z baranieho mäsa

Mäso rozkrojíme na tenký široký plát, ktorý naklepeme, osolíme okoreníme mletým čiernym korením, posypeme cibuľou posekanou nadrobno, posekanou zelenou petržlenovou vňaťou, pokrájanou klobásou a navrch rozložíme tenké plátky anglickej slaniny. Takto naplnené mäso zvinieme, previažeme niťou, potrieme rozotretým cesnakom, vložíme do vymasteného pekáča, podlejeme vývarom z kostí a upečieme vo vyhriatej rúre do mäkka.

Suroviny

  • 400 g baranieho mäsa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 cibule
  • 2 lyžice zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno
  • 100 g údenej klobásy
  • 30 g anglickej slaniny
  • 2 strúčiky cesnaku
  • vývar z kostí

Leave a Reply

Your email address will not be published.