onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Hubové cestoviny so šparľou

Postup

Uvaríme cestoviny. Nožičky špargle vložíme do vriacej osolenej vody a varíme 5 minút. Pridáme hlavičky špargle a varíme ďalšiu minútu. Špargľu vyberieme sitkom z vody. Na rozohriatom oleji osmažíme cesnak a huby. Pridáme vývar, korenie a tymián. Prikryjeme pokrievkou a varíme 2 minúty. Pridáme špargľu, primiešame cstoviny a väčšinu syra. Podávame teplé posypané zvyšným syrom.Suroviny

  • 550 g cestovín
  • 225 g olúpanej špargle
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 2 nasekané strúčiky cesnaku
  • 350 g húb nakrájaných na plátky
  • 4 lyžice zeleninového vývaru
  • korenie
  • 2 lyžice čerstvého tymiánu
  • 150 g polotučného čedaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *