onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Falošný biftek

Postup

Mäso s cibuľou a cesnakom zomelieme 2 razy. Pridáme 1 vajce, koreniny a dobre zamiešame. Odložíme na 20 minút, zmes znovu premiešame, rozdelíme na 4 časti, sformujeme na 2 cm hrubé rezance a vyprážame na horúcom oleji. Jednu stranu vyprážame pod pokrievkou a druhú odokrytú. Na každý rezeň pred podávaním dáme volské oko. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom alebo s kečupom a horčicou.

Suroviny

  • 500 g hovädzieho zadného
  • 1veľká cibuľa
  • 2-3 strúčiky cesnaku
  • 5 vajec
  • 3 pl oleja
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • mleté čierne korenie
  • olej na vyprážanie

Leave a Reply

Your email address will not be published.