onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Cestoviny tagliatelle s lososom

Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cesnak a cibuľu a smažíme asi 3 – 5 minúty (nesmie nám zhnednúť). V osolenej vode uvaríme cestoviny. Medzitým pridáme na panvicu huby a smažíme asi 4 minúty kým zmäknú. Znížime teplotu a pridáme kúsky lososa. Potom znovu privedieme k varu asi na 4 minúty a skúsime či sa filé začína rozpadať na plátky. Potom primiešame pažítku, petržlenovú vňať a zalejeme smotanou. Podľa chuti prisolíme a okoreníme, pridáme cestoviny a opatrne všetko dobre premiešame. Podávame s ľadovým šalátom a čerstvým chlebom.

 

Suroviny:

  • 25 g masla
  • 1 strúčik cesnaku, popučený
  • 1 cibuľu
  • 400 g cestovín tagliatelle
  • 250 g čerstvých húb
  • 250 g filetu z lososu
  • 2 lyžice nakrájanej pažítky
  • 1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
  • 150 ml smotany na šľahanie
  • soľ
  • korenie

Leave a Reply

Your email address will not be published.