onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Cestoviny fusilli s ančovičkami a olivami

Dáme variť cestoviny. Medzitým si  na panvici ruzpustíme maslo, pridáme nakrájané ančovičky, paradajkový pretlak, olivovú pastu a nakrájané olivy. Pri miernej teplote stále miešame, kým zmes začne “prskať”. Okoreníme a necháme na minútu vychladnúť. Dobre premiešame s cestovinami, pridáme na malé kúsky natrhanú bazalku a ihneď podávame. Posypeme nastrúhaným parmezánom.

Suroviny:

  • 350 g cestovín fusilli (vrtuľky)
  • 25 g masla
  • 6 filé s ančovičiek
  • 1 lyžica  paradajkového pretlaku
  • 1 lyžica olivovej pasty
  • 6 čiernych olív bez kôstky
  • hrsť bazalky
  • soľ
  • korenie
  • parmezán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *