onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Bravčové závitky so šampiónmi

Postup

Šampióny podusíme na masle, podľa chuti osolíme a okoreníme. Zmiešame ich s mletým mäsom, vajciami, orechami a strúhaným syrom. Túto náplň rozložíme na naklepané mäso a stočíme závitky, ktoré zviažeme niťou. Prudko ich opečieme na masle, či oleji, potom ich podlejeme, osolíme a prikryté pečieme v rúre asi hodinu. Podávame s ryžou alebo hranolkami obložené zeleninou.

Suroviny

  • 4 plátky bravčového mäsa
  • 200 g masla, alebo oleja
  • 200 g šampiónov
  • 200 g mletého telacieho, alebo bravčového mäsa
  • 50 g mletých orechov, alebo mandlí
  • 2 vajcia
  • 2-3 lyžice strúhaného syra
  • soľ
  • čierne korenie

Leave a Reply

Your email address will not be published.