onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Biskupský chlebíček

Žĺtky dobre vymiešame s cukrom a so šťavou z citróna, pridáme umyté hrozienka a posekané kandizované ovocie, premiešame a nakoniec zľahka primiešame múku striedavo s tuhým snehom ušľahaným z bielkov. Cesto vylejeme do formy vymastenej tukom a vysypanej múkou, upečieme vo vyhriatej rúre, necháme vychladnúť a posypeme práškovým a vanilkovým cukrom.

Suroviny

  • 6 ks vajec
  • 120 g práškového cukru
  • šťava z polovice citróna
  • 30 g hrozienok
  • 120 g kandizovaného ovocia
  • 120 g hrubej múky
  • tuk a múka na formu
  • práškový a vanilkový cukor na posypanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *