Recepty online

Vyprážaný bravčový rezeň

Posted on the April 2nd, 2010 under Jedlá z mäsa:,Bravčové mäso by lu

Postup

Rezne naklepeme, osolíme, obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke. Vyprážame z oboch strán na rozpálenom tuku.

RADA: Strúhanku na rezne nepritláčame, ale zľahka v nej rezne obraciame, aby sa po vyprážení obal oddeľoval od mäsa. Tuku na vyprážanie musí byť toľko, aby rezne voľne plávali a rovnomerne sa pražili. Aby sa tuk neprepaľoval, dáme do neho koliesko mrkvy, alebo kúsok chleba.

Suroviny

  • 4 rezne
  • soľ
  • hladká  múka
  • 2 vajcia
  • strúhanka
  • tuk na vyprážanie

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>