Recepty online

Vlašský šalát

Posted on the April 2nd, 2010 under Šaláty by lu

Postup

V šupke uvarené zemiaky necháme vychladnúť, očistíme a pokrájame mriežkovým krájačom. Mrkvičku a zeler nadrobno pokrájame a spolu s hráškom krátko povaríme v troche vody so soľou a cukrom. Zemiaky osolíme, pridáme uvarenú zeleninu aj s nálevom, nadrobno pokrájanú cibuľku a uhorky, olej, čierne korenie a dobre premiešame.

Suroviny

  • 2-3 dl majonézy
  • 0,5 dl oleja,
  • 1 kg zemiakov
  • 2 mrkvy
  • zeler
  • 4 Pl hrášku
  • 2 kyslé uhorky
  • 1 dl nálevu z uhoriek
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • soľ
  • čierne korenie
  • cukor
  • 150-200 g mäkkej salámy

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>