Recepty online

Krkonošské kyselo

Posted on the júl 23rd, 2012 under Polievky,Jedlá zo zeleniny,Zemiakové, cestovinové a iné jedlá by lu

Huby umyjeme a namočíme ich do studenej vody. Asi po pol hodine ich z vody vyberieme, nadrobno nakrájame, varíme v menšom množstve vody zmiešanej s vodou, v ktorej boli namočené a pridáme soľ a rascu. K mäkkým hubám primiešame vykysnutý kvas a spolu to ešte povaríme. Nakoniec pridáme na cibuľke usmažené vajíčka. Podávame so zemiakmi.

Suroviny

  • 1/4 l chlebového kvasu
  • hrsť sušených húb
  • soľ
  • rasca
  • 1 lyžica masla
  • 1 menšia cibuľa
  • 4 vajcia

Jeden komentár k 'Krkonošské kyselo'

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>