Recepty online

Kapor na mlynársky spôsob

Posted on the May 20th, 2010 under Jedlá z rýb by lu

Postup

Kapra rozdelíme na porcie (kotvičky), osolíme a neháme hodinku postáť v mlieku. Potom ho vyberieme,  pokvapkáme citrónom. Dva citróny nakrájame na plátky a vložíme do narezaných porcií. Naplnené porcie obalíme v múke a opečieme z oboch strán na oleji s maslom. Posypeme s petržlenovou vňaťou a podávame so zemiakmi.

Suroviny

  • 6 porcií kapra
  • 5 lyžíc hladkej múky na obalenie
  • 2 citóny
  • soľ
  • olej
  • 2 lyžice masla
  • petržlenová vňať
  • mlieko na namočenie

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>