Recepty online

Husacia pečeň na jablkách

Posted on the jún 11th, 2012 under Kačacie a husacie mäso by lu

Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme v rozohriatej husacej masti, pridáme pečeň pokrájanú na plátky a opražíme. Potom pridáme očistené a pokrájané jablká bez jadrovníkov, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Nakoniec osolíme, okoreníme a zalejeme vínom.

Suroviny

  • 1 ks cibuľa
  • 2 lyžice husacej masti
  • 400 g husacej pečene
  • 4 ks jablká
  • hydinový vývar
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 dcl bieleho vína

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>