Recepty online

Drožďová nátierka

Posted on the April 14th, 2010 under Predjedlá, nátierky by lu

Postup

Nadrobno posekanú cibuľu zapeníme na masti, pridáme droždie, popražíme, pridáme mlieko, vajce, soľ a miešame do zhustnutia. Nakoniec primiešame horčicu, čierne korenie a posekanú zelenú petržlenovú vňať. Natrieme na pokrájaný sendvič, alebo chlieb.

Suroviny

  • 50 g droždia
  • 40 g masti
  • 1 vajce
  • soľ
  • 20 g cibule
  • 2 lyžice mlieka
  • 1 kávová lyžička horčice
  • čierne korenie
  • zelená petržlenová vňať

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>