Recepty online

Cigánska pečienka

Posted on the April 15th, 2010 under Bravčové mäso by lu

Postup

Bravčovú krkovičku pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a na rozpálenom tuku opekáme z oboch strán 5 minút. V inej nádobe opražíme na mesiačiky nakrájanú cibuľu do zlatista. Pred podávaním ozdobíme každý rezeň opraženou cibuľou. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo chlebom.

Suroviny

  • 600 g bravčovej krkovičky
  • soľ
  • korenie
  • horčica
  • cibuľa
  • tuk na opekanie

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>