Recepty online

Čevapčiči na rošte

Posted on the May 20th, 2010 under Bravčové mäso,Hovädzie mäso,Iné mäso by lu

Postup

Mleté mäso osolíme, okoreníme, vmiešame na drobno nakrájanú cibuľu a jemne nakrájanú petržlenovú vňať. Grilovacie ihly obalíme mäsovou zmesou v tenšej vrstve, vložíme na vymastený rošt a grilujeme za občasného obracania a potierania olejom do hneda. Potom ihly vytiahneme a pečené mäso podávame s rôznymi omáčkami a s chlebom.Suroviny

  • 500 g mletého mäsa (hovädie, bravčové, baranie alebo mix)
  • 3 ks cibule
  • soľ
  • korenie
  • petržlenová vňať
  • trocha grilovacieho korenia
  • olej

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>