Recepty online

Bravčové na paprike

Posted on the April 15th, 2010 under Bravčové mäso by lu

Postup

Bravčové mäso pokrájame na kocky 2×2 cm a opečieme 3-5 minút spolu s pokrájanou cibuľou na rozpálenom tuku. Zaprášime múkou, pridáme mletú červenú papriku, osolíme, premiešame, podlejeme vodou a dusíme asi 40 minút. Pred koncom dusenia pridáme zeleninu, 10 minút podusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame vodou. Ak mäso pripravujeme v tlakovom hrnci, skráti sa čas dusenia na 20 minút.

Suroviny

  • 500 g bravčového pliecka alebo krkovičky
  • 1 kávová lyžička mletej červenej papriky
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • 1 Pl múky
  • zelená paprika
  • rajčina alebo 2 Pl leča
  • soľ
  • 2-3 Pl masti alebo oleja

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>