Zemiakové placky | recepty online
Recepty online

Zemiakové placky

Posted on the apríl 12th, 2010 under Zemiakové, cestovinové a iné jedlá by lu

Postup

Surové zemiaky očistíme, najemno postrúhame, osolíme, pridáme múku, vajce, podľa chuti soľ, majorán, korenie. Placky pečieme z oboch strán na rozohriatej masti do ružova. Podávame horúce ako samostatné jedlo alebo ako prílohu k rôznym mäsovým špecialitám.

Suroviny

  • 1 kg zemiakov
  • 3-4 Pl hladkej  múky
  • soľ
  • majorán
  • korenie
  • 1 vajce
  • masť

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>