Recepty online

Vinaigrette – omáčka ku špargli

Posted on the April 21st, 2010 under Zemiakové, cestovinové a iné jedlá by lu

Postup

Cibuľu a vňať nakrájame na drobno, zmiešame s olejom a octom, dochutíme korením, soľou a cukrom. Uvarené vajcia nakrájame na drobno a pridáme do omáčky, ktorú servírujeme v miske k zelenej špargli.

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • petržlenová vňať, alebo kôpor
  • 4 lyžice oleja
  • 4 lyžice vínneho octa
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • cukor
  • 2 vajcia

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>