Recepty online

Tlačenka

Posted on the April 19th, 2014 under Bravčové mäso by lu

Mäso, srdce, kožu a obličky uvaríme do mäkka v malom množstve vody. Uvarené vyberieme, pokrájame na menšie kúsky, dáme do misy, pridáme soľ, mleté čierne korenie, rozotretý cesnak, trochu zázvoru a majoránu a potlčeného nového korenia, trocha odvaru z mäsa, všetko spolu premiešame a naplníme do tlačenkových vrecúšok a varíme asi hodinu. Potom ju vyberieme, zatažíme a vychladenú môžeme zaúdiť.

Suroviny:

  • 3/4 kg bravčového mäsa z hlavy, alebo kolienko
  • 1 bravčový jazyk
  • 1/2 srdca
  • 2 obličky
  • 20 dg koží
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • cesnak
  • majorán
  • potlčené nové korenie
  • zázvor
  • tlačenkové vrecúška

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>