Recepty online

Špargľový šalát s tatarskou omáčkou

Posted on the April 28th, 2010 under Šaláty by lu

Postup

Špargľu uvaríme v osolenej vode, necháme odkvapkať a pokrájame zeleninu na 5 cm dlhé kúsky. Varené kúsky špargle pokvapkáme limetkovou alebo citrónovou šťavou, polejeme tatárskou omáčkou a ozdobíme zelenou vňaťou. Podávame s pečivom.

Suroviny

  • 750 g špargle
  • 100 g tatarskej omáčky
  • šťava z limetky alebo citróna
  • soľ
  • korenie
  • zelená vňaťka

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>