Recepty online

Špargľa s kuraťom

Posted on the April 28th, 2010 under Kuracie mäso by lu

Postup

Olúpeme špargľu a varíme vo vode so soľou a cukrom asi 15 minút. Vodu zlejeme a špargľu necháme na sitku odkvapkať. Kuracie mäso umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a na horúcom masle opečieme zo všetkých strán do chrumkava. Mäso naprieč nakrájame na plátky a so špargľou upravíme na tanieri. Olúpeme vajce, nakrájame nadrobno a posypeme ním špargľu. Ozdobíme kôprom.

Suroviny

  • 230 g špargle
  • cukor
  • soľ
  • 1 kuracie prsíčko
  • 20 g masla
  • 1 na tvrdo uvarené vajce
  • kôpor

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>