onlinekucharka.sk

ONLINE KUCHÁRKA

RECEPTÁR rôznych chutí

Polievka ragú

Postup

Nadrobno pokrájané mäso dáme variť do studenej vody. Neskoršie pridáme zeleninu pokrájanú na malé kocky a varíme. Potom pridáme karfiol rozobratý na ružičky. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku,  zalejeme ju mliekom a vodou a dobre rozmiešame. Vylejeme do polievky a spolu povaríme. Nakoniec osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, postrúhaným muškátovým orechom a nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Suroviny
  • 200 g teľacieho alebo chudého bravčového mäsa
  • 80 g koreňovej zeleniny
  • 40 g karfiolu
  • 1 dl mlieka
  • 30 g masla
  • 30 g hladkej múky
  • voda
  • soľ
  • čierne korenie
  • muškátový orech
  • zelená petržlenová vňať

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *