Recepty online

Polievka ragú

Posted on the Apríl 4th, 2010 under Polievky,Teľacie mäso by lu

Postup

Nadrobno pokrájané mäso dáme variť do studenej vody. Neskoršie pridáme zeleninu pokrájanú na malé kocky a varíme. Potom pridáme karfiol rozobratý na ružičky. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku,  zalejeme ju mliekom a vodou a dobre rozmiešame. Vylejeme do polievky a spolu povaríme. Nakoniec osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, postrúhaným muškátovým orechom a nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Suroviny
  • 200 g teľacieho alebo chudého bravčového mäsa
  • 80 g koreňovej zeleniny
  • 40 g karfiolu
  • 1 dl mlieka
  • 30 g masla
  • 30 g hladkej múky
  • voda
  • soľ
  • čierne korenie
  • muškátový orech
  • zelená petržlenová vňať

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>