Recepty online

Plnené pečené zemiaky

Posted on the April 2nd, 2010 under Zemiakové, cestovinové a iné jedlá by lu

Postup

Stredne veľké zemiaky očistíme, vyrežeme jamky, naplníme zomletým mäsom, ktoré ochutíme soľou, korením, mletou červenou paprikou a cesnakom. Poukladáme na vymastený pekáč, posypeme rascou a pečieme 60 minút doružova. Občas polejeme šťavou z mäsa. Vyrezané časti zemiakov pečieme spolu so zemiakmi.

Suroviny

  • 1 kg zemiakov
  • 200 g ochuteného  mletého mäsa alebo klobásovej zmesi
  • soľ
  • masť
  • rasca

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>