Recepty online

Plnené bravčové s kapustou

Posted on the April 13th, 2010 under Bravčové mäso by lu

Postup

Väčšie bravčové rezne naklepeme a osolíme. Kapustu pokrájame a udusíme na spenenej cibuli, podľa potreby pridáme rascu. Na každý rezeň dáme kôpku kapusty, preložíme, upravíme niťou alebo špáradlom, opečieme na masti, podlejeme vodou  a dusíme do zmäknutia. Pred podávaním dáme zapiecť v horúcej rúre – asi 10 minút – do ružova. Podávame s varenými zemiakmi. Suroviny

  • 4 bravčové rezne z karé alebo krkovičky (á 150g)
  • 400 g kvasenej kapusty
  • soľ
  • rasca
  • masť
  • cibuľa

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>