Recepty online

Perkelt

Posted on the April 2nd, 2010 under Kuracie mäso by lu

Postup

Cibuľku speníme na masti, poukladáme na ňu rozporcované kurča a za občasného miešania podusíme 5 minút. Osolíme, pridáme mletú červenú papriku, lečo, poprášime múkou, zalejeme vodou a dusíme do mäkka 45 minút za občasného premiešania a podľa potreby dolievame vodu. Podávame s ryžou, haluškami alebo zemiakovou kašou.

Suroviny

  • 1 kurča
  • 1 cibuľa
  • 2 Pl masti
  • 1 kávová lyžička mletej červenej papriky
  • 2 lyž. sterilizovaného leča alebo čerstvá paprika a paradajka
  • soľ
  • 1 Pl hladkej múky

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>