Recepty online

Pečené morčacie stehná

Posted on the April 2nd, 2010 under Morčacie mäso by lu

Postup

Morčacie stehná podusíme na masti do polomäkka. Preložíme ich na pekáč, zalejeme šťavou z dusenia, pridáme pokrájanú cibuľu a rozotretý cesnak a za občasného podlievania dopečieme do ružova v rúre pri 200 stupňoch. Podávame s dusenou kapustou a knedľou alebo zemiakmi.

Suroviny

  • 4 kusy morčacích stehien
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • rasca
  • soľ
  • 4 lyžice masti alebo oleja.

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>