Recepty online

Morčacie medailóniky na zelenine

Posted on the April 12th, 2010 under Morčacie mäso by lu

Postup

Medailónky rýchlo opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Pridáme mrazenú alebo čerstvú zeleninu, rascu, soľ a dusíme do mäkka vo vlastnej šťave alebo podľa potreby prilievame vodu. Poprášime múkou, aby sme šťavu zahustili. Celková príprava trvá 30 minút. Dobre je medailónky 1 deň pred prípravou nechať odležať v oleji. Podávame so zemiakovou kašou alebo varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.Suroviny

  • 500 g morčacích medailónkov
  • 250 g hrášku s karotkou
  • 5 Pl oleja
  • rasca
  • soľ
  • 1 Pl múky

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>