Recepty online

Králik na horčici

Posted on the May 19th, 2010 under Iné mäso by lu

Postup

Očisteného králika nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, krátko necháme odležať a potom opečieme na rozohriatom masle. Dávame pozor, aby sa cesto nepripaľovalo. Potom podlejeme bujónom a v rúre upečieme do mäkka. Ku koncu pečenia pridáme koňak a ešte krátko povaríme. Podávame s ryžou a šalátom. Suroviny

  • 1 králik
  • korenie
  • soľ
  • 150 g  horčice (pol pohára)
  • 2 lyžice masla
  • 1/2 l vývaru z bujónu
  • štamprlík koňaku

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>