Recepty online

Hubová omeleta

Posted on the April 9th, 2010 under Predjedlá, nátierky by lu

Postup

Nadrobno posekanú cibuľu zapeníme na polovičke masti. Pridáme pokrájané očistené huby, soľ, rascu, korenie, trocha podlejeme vodou a dusíme. Vajcia rozšľaháme so soľou a na pomastenej palacinkovej forme upečieme štyri omelety, ktoré naplníme udusenými hubami. Podávame so zemiakmi.

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 60 g masti
  • 30 g cibule
  • 150 g šampiónov alebo iných húb
  • soľ
  • čierne korenie
  • rasca

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>