Recepty online

Hráškový prívarok

Posted on the April 17th, 2012 under Prílohy, omáčky,Jedlá pre deti do 3 rokov by lu

Vylúpaný hrášok dáme variť do vriacej vody. Z masla a múky urobíme bledú zápražku, pridáme ju do uvareného hrášku, osolíme, osladíme a povaríme. Nakoniec pridáme nadrobno posekanú zelenú petržlenovú vňať. Môžeme použiť aj mrazený hrášok, prípadne konzervovaný. Ten však len krátko povaríme.

Suroviny

  • 400 g vylúpaného hrášku
  • 10 g cukru
  • 40 g masla
  • 30 g hladkej múky
  • voda
  • soľ
  • zelená petržlenová vňať

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>