Recepty online

Hrášková polievka

Posted on the April 4th, 2010 under Polievky by lu

Postup

Zeleninu očistíme, pokrájame a dáme do vriacej vody variť s čerstvým alebo mrazeným hráškom. Z masti a múky pripravíme zápražku, zalejeme ju vodou, pridáme do uvarenej zeleniny, posolíme, a spolu povaríme. Nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať. Polievku môžeme pripraviť aj bez koreňovej zeleniny.Suroviny
  • 200 g hrášku
  • 100 g koreňovej zeleniny
  • 40 g masti
  • 40 g hladkej múky
  • voda
  • soľ
  • zelená petržlenová vňať

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>