Recepty online

Drobné bryndzové pečivo

Posted on the June 18th, 2010 under Koláče a zákusky by lu

Postup

Z múky, prelisovanej bryndze, tvarohu, masla a štipky cukru vypracujeme cesto. Vyvaľkáme tenký plát, potrieme ho žĺtkom, posypeme rascou a nakrájame trojuholníčky. Pečieme ich na suchom plechu v dobre predhriatej rúre do zlata.

Suroviny

  • 200 g polohrubej múky
  • 125 g bryndze
  • 50 g mäkkého tvarohu
  • 150 g masla
  • soľ
  • 1 žĺtok
  • rasca

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>