Cestoviny fusilli s ančovičkami a olivami | recepty online
Recepty online

Cestoviny fusilli s ančovičkami a olivami

Posted on the máj 16th, 2014 under Jedlá z rýb,Zemiakové, cestovinové a iné jedlá by lu

Dáme variť cestoviny. Medzitým si  na panvici ruzpustíme maslo, pridáme nakrájané ančovičky, paradajkový pretlak, olivovú pastu a nakrájané olivy. Pri miernej teplote stále miešame, kým zmes začne „prskať“. Okoreníme a necháme na minútu vychladnúť. Dobre premiešame s cestovinami, pridáme na malé kúsky natrhanú bazalku a ihneď podávame. Posypeme nastrúhaným parmezánom.

Suroviny:

  • 350 g cestovín fusilli (vrtuľky)
  • 25 g masla
  • 6 filé s ančovičiek
  • 1 lyžica  paradajkového pretlaku
  • 1 lyžica olivovej pasty
  • 6 čiernych olív bez kôstky
  • hrsť bazalky
  • soľ
  • korenie
  • parmezán

Podeľte sa s vašimi skúsenosťami




XHTML::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>